| . |
Ana Sayfa |
![]() Aktif Konu |
![]() Çevrimiçi |
![]() Üyeler | ![]() Arama |
Yardım |
Üye ol |
Giriş |
| Sitedekiler: 8 Ziyaretçi |
| PC Oyunlari | |
|
| |
|
| Yazan | Mesaj |
|
Karasu
Daire Baskani
Katılım: 11 Mayis 07 Yer: Istanbul Şu Anda: Çevrimdışı Mesaj: 529 |
![]() Konu: StarCraft 2Tarih: 22 Mayis 07 Saat 17:38 |
|
98 yilinda Strateji türü alaninda devrimlere vesile olan StarCraft oyununun sonunda 2 side çikiyor. resmi sitesi Blizzard firmasi tarafindan açilan sitede oyuna ait bazi videolar indirile bilir. Ekran görüntülerine bakilabilir.
http://www.blizzard.com/ http://eu.starcraft2.com/ StarCraft1 hakkinda açiklama yapma geregi duymuyorum. Zira GüneyKorede StarCraft bilmiyenleri dövüyolar onagöre. StarCraft2 daha henüz çikmadi Blizzard'in açiklamasina göre türler dengesi tam olarak kurulmadan oyun piyasaya çikmayak. ama blizzardin isi belli olmaz. Diablo2 deki gibi ha bugun ha yarin derken 2 yil bekletebilir. ama 8 sene sikilmayacaginiz bir oyun verir. Firmaya okadar çok güveniyorumki Araba isine girseler baska marka arastirmam bile. |
|
|
|
|
|
| |
|
|
hazbindooo
Memur
Katılım: 05 Kasim 07 Yer: Bursa Şu Anda: Çevrimdışı Mesaj: 9 |
![]() Tarih: 07 Kasim 07 Saat 22:45 |
|
çiktigi zaman benide bilgilendirirseniz sewinirim tskl.
|
|
|
|
|
Karasu
Daire Baskani
![]() Tarih: 22 Aralik 07 Saat 21:59 |
|
En son Insan tarafinin Unitelerini tanittilar sitede. Çikar çikmaz haberin olur merak etme her yerde dergiler bagiricak. Chip ten tut Level e kadar :D
|
|
|
|
|
|
|
hazbindooo
Memur
Katılım: 05 Kasim 07 Yer: Bursa Şu Anda: Çevrimdışı Mesaj: 9 |
![]() Tarih: 23 Aralik 07 Saat 16:55 |
|
yaw müdürüm starcraft2 çikacakta insallah win98 de oynanabiliyordur. Yoksa oynayamacam ben yafs:)
|
|
|
|
| |
|
|
Karasu
Daire Baskani
![]() Tarih: 24 Aralik 07 Saat 22:20 |
|
Çok fazla bir sistem istemez ama microsft bile win98 disliyor en azindan bi XP ye geç derim.
|
|
|
|
|
|
|
prensnell
Memur
![]() Tarih: 03 Ocak 08 Saat 16:02 |
|
abi su star craftin play station cd si var mi
|
|
|
|
|
Karasu
Daire Baskani
![]() Tarih: 15 Agustos 09 Saat 11:46 |
|
22 Mayis 07 Saat 17:38
ilk mesajı atış tarihim bugun 15 Ağustos 2009 11:43 an itibariyle koduğumun oyunu hala çıkmadı. Üstüne üstlük bide diablo 3 ü tanıttılar. bunların 2 si aynı anda hayatta çıkaz. Onuda bırakın Warth of lich king die Word of Warcraft ek paketi de çıkartıolar kasımda... Avucumu yalarım askere gider gelirim anca yaaa çıkar yaa çıkmaz a.... oyunu. |
|
|
|
|
|
| |
|
|
assassin33
Memur
Katılım: 06 Temmuz 09 Yer: İçel Şu Anda: Çevrimdışı Mesaj: 18 |
![]() Tarih: 23 Agustos 09 Saat 14:38 |
|
saol karasu çıkarcak blizzard ama sana tavsiye warcraft 3 ü al ve onun ek paketi warcraft 3 frozen throne var onun dota denen bi map onu oyna çok güzel oyun
|
|
|
|
|
Karasu
Daire Baskani
![]() Tarih: 13 Ekim 09 Saat 09:57 |
|
Warcraft romanlarıda var bende sunrise çizgi roman üçlemeside var geçen gittim 70 tl WOW da aldım ama çok tat vermedi. Starcraft 2 çıksa hiç olmazsa diablo3 çıkana kadar zaman öldürcem :S yokkkk...
Hatta bir inadım vardır Diabloda hiç hilesiz hell modunda diabloyu hiç ölmeden tek başıma kesmek ki arkadaşlarımın bir kaçı bi tarafyıla gülüyor bunu her söylediğimde. :D |
|
|
|
|
|
|
Karasu
Daire Baskani
![]() Tarih: 13 Agustos 10 Saat 20:06 |
|
starcraft 2 yi suan kuruyorum pc ye ironiktir. 3.5 sene sonra.
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
mel
Müfettis
Katılım: 02 Mayis 02 Yer: Istanbul Şu Anda: Çevrimdışı Mesaj: 3477 |
![]() Tarih: 25 Agustos 10 Saat 12:49 |
|
Bu Karasu yaşıyormu !!!! sesi soluğu çıkmaz..
Gözün aydın nihayet çıktı
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
Sevgiler,Saygılar |
|
|
|
|
||
Foruma Git |
(HAYIR) - Yeni mesaj gönderebilme (HAYIR) - Mesajarı yanıtlayabilme (HAYIR) - Kendi Mesajlarınızı silebilme (HAYIR) - Kendi Mesajlarınızı düzeltebilme (HAYIR) - Yeni anketler oluşturabilme (HAYIR) - Anketlere oy verebilme |
|